http://meldpuntkamerverhuur.nl/

Veiligheid

 

Nieuwste vraag:

Hallo. ik woon nu een tijdje samen met mijn vrouw in een huis. maar we blijke een lastige medebewoner te hebben . de hiis eigenaar wilt hem der ook uit hebben maar hij weigert de huur opzegging te tekenen. maar nu zitten wij der nog mee opgescheept.
hij is alchollist. en komt elke dag kats dronke thiis. en daagt ons + vrienden uit. steelt spullen van ons . vrienden. en eigenaar. maar het word van kwaad tot erger. we hebben op de kamers die wij hebben sloten zitten. mar ook dat houd hem niet tegen. hij dreigt . en ik kan geen oog dicht doen ik laat mijn vrouw slapen. en ik zit de hele nacht. wakker benede omdat ik de boel in de gaten moet houwde. je weet niet waar toe die in staat is. wat kan ik hier aan doen . want we worden . gewoon . lichaamelijk. geestelijk . en fysiek gesloopt om het zo te zeggen. . ik weet geen raad meer. en ben bang dat het vandaag of morgen uit de hand loopt. hoop spoedig van u te horen.

Met vriendelijke groet.
Sahin bognettea

 

door sahin op 25-02-2012 04:40

Het antwoord van Dorhout Advocaten

 

Beste huurder,

In je e-mail stel je het probleem aan de orde die je hebt met je medebewoner.

Je situatie en vraag is voor ons te casuïstisch om je er een goed en duidelijk antwoord op te kunnen geven. We raden je aan om aangifte bij de politie te doen tegen je medebewoner en zelf op zoek te gaan naar een andere woonruimte. Juridisch kunnen we helaas niet veel voor je betekenen.

Ik hoop je hiermee vooruit te hebben geholpen.

met vriendelijke groet,

mr. R.J. (Ruben) Alderse Baas

 

Er zijn nog geen reacties op deze vraag.

Reageer!

Woord niet leesbaar? Klik hier voor een nieuw woord.

Eerder gestelde vragen over veiligheid

http://www.studenten.net/
tempus fugit