http://meldpuntkamerverhuur.nl/

Onderhoud

 

Nieuwste vraag:

Goedenavond,

Ik vraag me af in hoeverre ik servicekosten moet betalen. Mijn huisgenoten hebben nooit een specificatie gekregen waarvoor we servicekosten betalen. Nu komt 1 juli eraan, en ik verwacht niet dat wij een overzicht krijgen van de servicekosten.

Nu zijn mijn vragen:
Kan ik de kosten die ik tot nu toe betaald heb, terugvragen?
Als de verhuurder zijn specificatie niet voor 1 juli overhandigd heeft, hoef ik dan voor het jaar geen servicekosten te betalen?

met vriendelijke groet,

Jorden Kofman

 

door Jorden op 30-06-2014 00:21

Het antwoord van Leonard Noordhof van Alderse Baas Noordhof advocaten

 

Beste huurder,

Uiteraard mag je een specificatie opvragen bij de verhuurder waar deze servicekosten aan worden besteed. De verhuurder is verplicht hier gehoor aan te geven en je op de hoogte te houden. Ik zou je daarom ook willen adviseren om deze specificatie op te vragen (schriftelijk/telefonisch). Het inhouden van de servicekosten gedurende een heel jaar is echter niet redelijk (kosten voor GWE worden namelijk wel gemaakt, de vraag is alleen hoe hoog deze zijn).

Ik zou je eerst willen adviseren om er onderling uit te komen. Mocht je onderling niet tot een oplossing komen, dan wil ik je adviseren om naar het Juridisch Loket te gaan.

Hopend u voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Kristianne Meijer
Alderse Baas Noordhof

 

1 reacties

Jorden Kofman zei op 15-07-2014 09:31:
 
Goedemorgen,

Ik zie dat ik niet alles gespecificeerd heb. GWE hebben we zelf geregeld. Net zoals internet. Dus ik vraag me af wat hij voor deze servicekosten doet.

met vriendelijke groet,

Jorden
 

Reageer!

Woord niet leesbaar? Klik hier voor een nieuw woord.

Eerder gestelde vragen over onderhoud

http://www.studenten.net/
tempus fugit
http://www.studenten.net/nblink.asp?id=20837